torsdag, maj 25, 2006

Ridhus, Barn och Tillväxt.

Först ut i dagens ring P1 var Marianne Lindfors från Stockholm som ville tala om de stadslagda samhällsbärande ridhusens bortfall och de förfärliga konsekvenser detta kommer få för våra barn.

”Jag har funderat väldigt länge på det här. Det har pratats i ett halvår, om att ridhästar på ridhus ska ha tillgång till att gå i hage varje dag fritt. Väldigt många ridhus som ligger i storstäderna har inte tillgång eller möjlighet till hagarna utan måste flytta eller lägga ner.
Det är klart att ungdomar kan ju ta tunnelbana och buss och åka ut till det nya ridhuset eller till andra ridhus. Vuxna kan ta bilen. Men barn, de små barnen kan ju inte ge sig iväg på långa turer ensamma i städerna om inte föräldrarna kan skjutsa dem! Varför är det så viktigt att hästarna skall gå omkring i hagar? Varför är det så oviktigt att barnen skall gå och drälla ensamma på stadens gator och kanske bli knarkare och allt möjligt.”


I gårdagens Ring P1 fick vi veta lite mer om de Svenska barnens framtid och återigen en pekpinne ang. hur naturligheten är satt ur spel, denna gång utifrån ett extremkristet perspektiv.

Sadima: Man läser i tidningar och överallt om tillväxt och hur ska vi göra för tillväxt.
Man har gått ifrån det som är naturligt som Gud har skapat.
Alltså Kvinnan är själva tillväxten gemensamt med sin make. Att de får barn. Och dessa kondomer och preventivmedel har skapat en förbannelse. Snart är det inga svenskar kvar i hela landet.
Täppas: Jag begriper ingenting.
Sadima: Men det förstår du väl att när kvinnan inte vill göra det hon är skapad för, att vara en god hustru och föda barn. Tillsammans med sin make menar jag.
Det finns ju snart inte folk, man får ju stänga igen skolor och samhällen för att det finns inte barn som växer upp och tar efter något mer.
Täppas: Jag vet inte vilken värld du lever i men i Sverige föds det ju förhållandevis ganska mycket barn om du jämför tex. med Italien och Frankrike.
Sadima: Det är ju katastrof där också! Du kan ju inte hålla på och jämföra med dem heller.
...
Kvinnan och maken är nog dum att inte ta sitt ansvar. Alltså svenska männen borde nästan gå utomlands och hämta hustur som vill föda barn och sköta om sina hem.
Täppas: Har du råkat ut för någon kvinna som vill att du ska använda kondom och inte vill ha barn med dig men som vill leka med dig.
Sadima: Jag har en kristen kvinna och sånt talar man inte ens om. Hon är från Ryssland och det var förbjudet att använda sånt. Man blev utesluten från församlingen vilket borde vara i Sverige också. Ingen kristen borde använda kondomer eller preventivmedel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var är fredagens Ring P1?
Läser din blogg dagligen. Har tittat flera gånger idag men du har inte skrivit om dagens program.
Snälla håll oss inte på halster länre...

Anonym sa...

halstra oss inte på hållet